Kesha oznámila, že pracuje na nových skladbách

NETKY.SK • 25 Marec 2016, 14:05 • 2 min
Kesha oznámila, že pracuje na nových skladbách

BRATISLAVA - Americká speváčka Kesha oznámila, že pracuje na nových skladbách. Dvadsaťdeväťročná interpretka tak urobila prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila fotografiu svojej tváre.

slovakia

left justify in out

“Celý deň som skladala piesne,” napísala v komentári.


Kesha naposledy vydala nový materiál v roku 2012. Jej ďalšiu kariéru totiž poznačil spor s producentom Dr. Lukeom, ktorého predvlani obvinila zo sexuálneho zneužitia a následného fyzického, verbálneho a emocionálneho týrania, pričom sa tieto udalosti mali začať krátko po tom, čo ako 18-ročná podpísala zmluvu s jeho vydavateľstvom Kemosabe Records. Následne preto požiadala súd, aby ukončil jej kontrakt s vydavateľstvom, v čom jej sudkyňa Shirley Kornreich vo februári nevyhovela. Samotný Dr. Luke, vlastným menom Lukasz Sebastian Gottwald, obvinenia speváčky odmieta, pričom na ne zareagoval protižalobou. V nej speváčku a jej matku Pebe Sebert obvinil z porušenia zmluvných podmienok a urážky na cti. Taktiež tvrdí, že Kesha sa prostredníctvom súdu snaží ukončiť exkluzívnu pracovnú zmluvu. Kesha sa nedávno proti rozhodnutiu súdu odvolala.


Kesha, celým menom Kesha Rose Sebert, odštartovala hudobnú kariéru v roku 2005. Známou sa však stala až v roku 2009, keď hosťovala v singli Right Round rappera Flo Ridu. O rok neskôr dobyla s debutovou nahrávkou Animal (2010) americký albumový rebríček Billboard 200. S piesňami We R Who We R a Tik Tok sa tiež dostala na čelo singlového rebríčka. Na MTV Europe Music Awards v roku 2010 ju hlasujúci označili za Najlepšieho nováčika. V roku 2012 vydala album Warrior, z ktorého pochádzajú single Die Young, C'Mon a Crazy Kids.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona