Kerberová sa tento týždeň môže vrátiť nad Serenu na vrchol renkingu

NETKY.SK • 20 Február 2017, 13:36 • 2 min
Kerberová sa tento týždeň môže vrátiť nad Serenu na vrchol renkingu

DUBAJ - Nemecká tenistka Angelique Kerberová sa tento týždeň môže vrátiť nad Američanku Serenu Williamsovú na vrchol svetového rebríčka vo dvojhre.

slovakia

left justify in out

Potrebuje na to získať titul na turnaji WTA Premier 5 Dubai Duty Free Tennis Championships na tvrdom povrchu v Dubaji v SAE. Dvadsaťdeväťročná dobyvateľka vlaňajších Australian Open a US Open Kerberová nedisponuje ohurujúcou formou: v tejto sezóne má zápasovú bilanciu 4:4. Minulý týždeň nezvládla svoj vstup do podujatia v katarskej Dauhe, podľahla Ruske Darii Kasatkinovej.

 

Navyše, brémska rodáčka Kerberová má v Dubaji bilanciu 1:5, jediný úspech si pripísala predvlani proti Ruske Svetlane Kuznecovovej. Ako jednotka "pavúka" teraz mala na úvod voľno, v 2. kole ju v derby vyzve Mona Barthelová. Serena Williamsová je staronovou jednotkou počítačového poradia od 30. januára.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies