Kennaugh po páde odstúpil z pretekov Okolo Kalifornie

NETKY.SK • 18 Máj 2016, 11:14 • 2 min
Kennaugh po páde odstúpil z pretekov Okolo Kalifornie

SANTA BARBARA - Britský cyklista tímu Sky Peter Kennaugh musel odstúpiť z pretekov Okolo Kalifornie, keď si v záverečných 20 kilometroch tretej etapy pri páde zlomil ľavú kľúčnu kosť. Dvadsaťšesťročný úradujúci britský šampión by mal pauzovať štyri týždne, čím pravdepodobne príde o účasť na júnovom podujatí World Tour Okolo Švajčiarska.

slovakia

left justify in out

"Vyzeralo to s nami dobre, dokým Peter nespadol. Chlapci potom na neho čakali a pomerne rýchlo sme zistili, že sa nemôžeme dostať dopredu. Pád prišiel v najnevhodnejšej chvíli, tesne pred posledným stúpaním," povedal športový riaditeľ Sky Gabriel Rasch.

Najlepším jazdcom britského tímu v 3. etape bol Lars Petter Nordhaug na 27. mieste s mankom 4:14 min na víťazného Juliana Alaphilippa zo zoskupenia Etixx-QuickStep. Informoval portál Cyclingnews.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies