Kenedy to prepískol! Chelsea ho za rasistické komentáre poslala z turnaja v Ázii domov

NETKY.SK • 25 Júl 2017, 13:49 • 2 min
Kenedy to prepískol! Chelsea ho za rasistické komentáre poslala z turnaja v Ázii domov

Londýn - Anglický futbalový majster FC Chelsea poslal predčasne z ázijského sústredenia domov brazílskeho krídelníka Kenedyho. Ten sa prezentoval nevhodnými komentármi na Čínu na sociálnej sieti a klub sa rozhodol pristúpiť k takémuto disciplinárnemu kroku. Nepomohlo ani to, že Kenedy okamžite nevhodný príspevok zo svojho profilu stiahol a ospravedlnil sa.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročný Brazílčan sa mal dopustiť "rasistických a xenofóbnych" poznámok ešte v sobotu pred prípravným duelom s Arsenalom. Jeho počin vzbudil veľkú kritiku v čínskych médiách a priamo počas zápasu ho diváci vypískali. Chelsea aj sám hráč sa hneď ospravedlnili. Klub však ešte ako dodatočný trest poslal hráča domov zo Singapuru, kde budú "The Blues" hrať s Bayernom Mníchov.

 

 

Kenedy prišiel na Stamford Bridge v roku 2015 z Fluminense, ale nedokázal sa presadiť do základu a časť uplynulej sezóny bol na hosťovaní vo Watforde. 

 

Môže vás zaujímať: Hráč FC Chelsea zosmiešňoval na sociálnych sieťach Číňanov, klub okamžite zareagoval

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies