Kendrick Lamar vydá koncom marca nový album

NETKY.SK • 8 Marec 2015, 13:24 • 2 min
Kendrick Lamar vydá koncom marca nový album

USA - Americký rapper Kendrick Lamar oznámil, že 23. marca vydá svoju tretiu štúdiovku, ktorej názov však ešte neprezradil.

slovakia

left justify in out

Novinka bude obsahovať šestnásť skladieb, ich názvy zatiaľ nie sú známe. Jedinou výnimkou je singel The Blacker The Berry, ktorý rapper predstavil minulý mesiac. Taktiež nie je známe, či sa na albume bude nachádzať vlaňajší singel i, za ktorý získal Lamar dve ceny Grammy.


Dvadsaťsedemročný Kendrick Lamar Duckworth pochádza z kalifornského Comptonu a na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2003. Po viacerých mixtapeoch a eponymnom EP (2009) vydal v roku 2011 debutový album Section.80, no výraznejší úspech zaznamenal až s druhou štúdiovkou Good Kid, M.A.A.D City (2012). Tá sa v americkom albumovom rebríčku Billboard 200 dostala najvyššie na druhú priečku. Pochádzajú z nej úspešné single Swimming Pools (Drank), Poetic Justice (feat. Drake) a Bitch, Don't Kill My Vibe. Lamar je tiež členom skupiny Black Hippy, ktorú okrem neho tvoria Ab-Soul, Jay Rock a Schoolboy Q.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies