Kendrick Lamar sa chce oženiť so svojou študentskou láskou

NETKY.SK • 5 Apríl 2015, 09:03 • 2 min
Kendrick Lamar sa chce oženiť so svojou študentskou láskou

USA - Americký rapper Kendrick Lamar chce, aby sa jeho dlhoročná priateľka Whitney Alford, s ktorou sa randí už od strednej školy, raz stala jeho manželkou.

slovakia

left justify in out

„Áno, samozrejme. Som verný,“ odpovedal v piatok v rozhlasovej šou The Breakfast Club na otázku, či už požiadal svoju vyvolenú o ruku. Bližšie informácie o tom, kedy a kde by sa mali zosobášiť, však neposkytol.


Pre magazín Billboard pred niekoľkými mesiacmi prezradil, prečo je preňho Alford taká dôležitá. „Nenazval by som ju mojím dievčaťom. Je to moja najlepšia priateľka. Je to niekto, komu sa môžem zveriť so svojimi obavami,“ uviedol.


Dvadsaťsedemročný Kendrick Lamar Duckworth pochádza z kalifornského Comptonu a na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2003. Po viacerých mixtapeoch a eponymnom EP z roku 2009 vydal debutový album Section.80 (2011), no výraznejší úspech zaznamenal až s druhou štúdiovkou Good Kid, M.A.A.D City (2012). Tá sa v americkom albumovom rebríčku Billboard 200 dostala najvyššie na druhú priečku. Pochádzajú z nej úspešné single Swimming Pools (Drank), Poetic Justice (feat. Drake) a Bitch, Don't Kill My Vibe. V marci vydal album To Pimp A Butterfly. Nahrávka obsahuje aj singel i, za ktorý Lamar získal dve ceny Grammy. Rapper je tiež členom skupiny Black Hippy, ktorú okrem neho tvoria Ab-Soul, Jay Rock a Schoolboy Q.




 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies