Kempy sú už bez Jurča, Tvrdoňa i Marinčina

NETKY.SK • 23 September 2013, 09:09 • 2 min
Kempy sú už bez Jurča, Tvrdoňa i Marinčina

DETROIT/EDMONTON - Kluby zámorskej hokejovej NHL Detroit Red Wings a Edmonton Oilers zužovali v závere týždňa svoje kádre a dotklo sa to aj slovenských hráčov Tomáša Jurča, Mareka Tvrdoňa a Martina Marinčina.

slovakia

left justify in out

V kempe Red Wings už nepokračujú útočníci Tomáš Jurčo a Marek Tvrdoň. Ani jeden z nich nemal veľkú šancu dostať sa do nabitého kádra Detroitu. Obaja sa presunuli do kempu klubu AHL Grand Rapids Griffins, ktorý v minulej sezóne získal Calderov pohár. Jurčo začne v Griffins druhú sezónu, Tvrdoňa čaká premiérová. V prípravných zápasoch Detroitu dostal z tejto dvojice šancu len Jurčo, vo dvoch stretnutiach nebodoval. V kempe Red Wings ostal už iba Tomáš Tatar. Celkovo v nedeľu ráno opustilo podľa Detroit News prvý tím červených krídel sedemnásť hráčov. 

Medzi osmičkou hokejistov, ktorí v nedeľu skončili v kempe Edmontonu, je aj obranca Martin Marinčin. Dvadsaťjedenročný Košičan sa ukázal v príprave vo veľmi dobrom svetle, vo dvoch stretnutiach strelil víťazné góly. Podľa Edmonton Journal by mohol Marinčin dostať šancu v prvom tíme Oilers ešte v tejto sezóne, ktorú začne v Oklahoma City Barons. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies