Kelly Rutherford dostala deti do výhradnej starostlivosti

NETKY.SK • 1 Máj 2015, 11:41 • 2 min
Kelly Rutherford dostala deti do výhradnej starostlivosti

LOS ANGELES - Americká herečka Kelly Rutherford, známa ako Lily van der Woodsen zo seriálu Gossip Girl (2007 - 2012), dostala do dočasnej výhradnej fyzickej aj právnej starostlivosti deti, ktoré má s exmanželom, nemeckým podnikateľom Danielom Gierschom. Rozhodol o tom kalifornský súd.

slovakia

left justify in out

Ten zároveň požaduje, aby sa deti, ktoré od roku 2012 žijú v Monaku u svojho otca, vrátili do USA. Rutherford sa usiluje, aby osemročného Hermesa a takmer šesťročnú Helenu dostala do trvalej starostlivosti, súd jej preto dovolil nechať si ich americké pasy.


Rutherford a Giersch boli manželmi v rokoch 2006 až 2010. Rozišli sa v čase, keď bola 46-ročná rodáčka z Elizabethtownu v štáte Kentucky po druhý raz tehotná. Po rozvode mali mať Hermesa a Helenu v striedavej starostlivosti. Keďže však Gierschovi zrušili víza a musel opustiť USA, nemohol by svojich potomkov vídať. Súd preto v roku 2012 rozhodol, že obe deti budú žiť s ním a herečka ich bude môcť navštevovať. Podľa slov Rutherford jej však expartner počas nedávnej návštevy neumožnil stretnúť sa s nimi. Pustili ju k nim údajne až vtedy, keď dala pasy detí do rúk tretej osoby, konkrétne Gierschovmu právnikovi.


Rutherford tiež uviedla, že súdne ťahanice s exmanželom ju pripravili o všetky peniaze a musela vyhlásiť bankrot. Snaží sa preto docieliť, aby vláda venovala takýmto prípadom viac pozornosti. Spísala petíciu, ktorú už podporili napríklad televízna celebrita Kim Kardashian s matkou Kris Jenner či herec Ed Westwick.
Kelly Rutherford môžu diváci a diváčky poznať napríklad aj ako Sam Whitmore zo seriálu Generations (1989 - 1991) a v rokoch 1996 až 1999 si zahrala v seriáli Melrose Place (1992 - 1999). Známa je aj z filmov Milujem problémy (1994), Vreskot 3 (2000), Tajná vojna (2000), Angels Don't Sleep Here (2002) či The Stream (2013).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona