Kelly Clarkson zverejnila ukážku singla Heartbeat Song

NETKY.SK • 10 Január 2015, 13:05 • 2 min
Kelly Clarkson zverejnila ukážku singla Heartbeat Song

USA - Americká speváčka Kelly Clarkson zverejnila ukážku singla Heartbeat Song, ktorý by mala oficiálne ponúknuť 12. januára.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročná víťazka prvého ročníka speváckej súťaže American Idol predstavila fanúšikom a fanúšičkám niekoľko sekúnd skladby na videu, ktoré zverejnila na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. V príspevku je možné vidieť, ako speváčkina takmer sedemmesačná dcérka River Rose tancuje na pieseň sediac v kresle v nahrávacom štúdiu.

 

Skladba Heartbeat Song bude prvým singlom z očakávanej siedmej štúdiovky, ktorej názov zatiaľ nie je známy. Rodáčka z Texasu však už avizovala, že bude popová. Bude obsahovať aj duet s niekým, s kým už Clarkson v minulosti nahrávala. Do úvahy tak pripadajú napríklad Jeff Beck, Justin Guarini, Blake Shelton, Tamyra Gray, Kara DioGuardi či Robbie Williams. 

 

Kelly Clarkson vydala zatiaľ šesť štúdiových albumov - Thankful (2003), Breakaway (2004), My December (2007), All I Ever Wanted (2009), Stronger (2011) a Wrapped In Red (2013). Všetky sa umiestnili v prvej trojke amerického albumového rebríčka Billboard 200. Okrem toho má na konte výberovku Greatest Hits: Chapter One (2012) či tri EP. Je držiteľkou troch prestížnych hudobných cien Grammy. Medzi jej hity patria skladby ako Before Your Love, A Moment Like This, Since U Been Gone, My Life Would Suck Without You či Stronger (What Doesn't Kill You). Dcéra River Rose, ktorej otcom je speváčkin manžel Brandon Blackstock, sa narodila vlani 12. júna. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies