Kelly Clarkson zverejnila svadobné video

NETKY.SK • 23 Október 2013, 10:27 • 2 min
Kelly Clarkson zverejnila svadobné video

LOS ANGELES - Americká speváčka Kelly Clarkson zverejnila video zo svadby s Brandonom Blackstockom, ktorá sa konala 20. októbra.

slovakia

left justify in out

Iba deň po tom, čo oznámila, že sa vydala, dovolila fanúšikom nahliadnuť do svojho súkromia. Svadobný klip trvá minútu a dvadsaťsedem sekúnd a hrá v ňom pieseň Patty Griffin Heavenly Day, ktorá dotvára harmonickú atmosféru jesennej prírody a šťastných novomanželov. "Vďaka všetkým za vaše priania!!!" odkázala Clarkson prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

O svadbe informovala speváčka v pondelok. "Oficiálne som pani Blackstocková :) Vzali sme sa včera v Blackberry Farms v Tennessee," podelila sa o šťastnú novinku 31-ročná víťazka prvého ročníka speváckej súťaže American Idol cez Twitter. Pridala tiež tri fotografie z jej veľkého dňa, počas ktorého mala na sebe biele čipkové šaty s dlhými rukávmi z dielne Temperly London. 

Pôvodne sa dvojica, ktorá sa zasnúbila v decembri 2012, plánovala vziať na dvore spoločného domu v Nashville, no v lete mali príliš veľa práce a nestíhali sa venovať prípravám svadby. Rozhodli sa ju teda radšej odvolať a spraviť malý sobáš. "Celý náš život je jedna veľká oslava. Nepotrebujeme ďalší deň, počas ktorého zorganizujeme obrovskú oslavu. Radšej budeme mať osobný moment, ktorý bude pre nás oboch výnimočný," vysvetlila v auguste rodáčka z Fort Worth v Texase. 

Ďalším krokom v živote talentovanej speváčky by malo byť dieťa. "Keď sa vezmete, je to oficiálne - zakladáte si rodinu a my chceme mať viac detí, takže sme nadšení," vyjadrila sa minulý mesiac pre magazín People. Jej manžel pritom už má z predchádzajúceho manželstva dve deti - 12-ročnú dcéru Savannah a šesťročného syna Setha. 

Od víťazstva v prvom ročníku súťaže American Idol v roku 2002 vydala Kelly Clarkson päť štúdiových albumov - Thankful (2003), Breakaway (2004), My December (2007), All I Ever Wanted (2009) a Stronger (2011), pričom všetky sa umiestnili v prvej trojke amerického albumového rebríčka Billboard 200. Okrem toho má na konte výberovku Greatest Hits: Chapter One (2012). Je držiteľkou troch prestížnych hudobných cien Grammy a predala vyše 20 miliónov albumov. Len pred pár dňami pritom zverejnila skladbu Underneath the Tree, ktorá je prvým singlom z vianočného albumu Wrapped in Red. Ten plánuje vydať 29. októbra. Z očakávanej novinky už zverejnila aj promo singel, ktorým je cover piesne White Christmas. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies