Kelly Clarkson vydá v roku 2017 nový album

NETKY.SK • 25 Jún 2016, 13:32 • 2 min
Kelly Clarkson vydá v roku 2017 nový album

USA - Americká speváčka Kelly Clarkson vydá v priebehu roka 2017 nový album. Oznámila to v piatok v rámci živého prenosu na sociálnej sieti Facebook a zároveň prezradila, že podpísala zmluvu s hudobným vydavateľstvom Atlantic Records.

slovakia

left justify in out

Od svojho víťazstva v súťaži American Idol v roku 2002 jej hudba vychádzala pod labelom RCA Records.


Novinka 34-ročnej interpretky by podľa jej slov mala mať soulový a r'n'b nádych. „Už sme začali tvoriť nahrávku, ktorú som chcela urobiť, odkedy som bola malé dievča a o ktorú ma roky žiadali fanúšikovia,“ povedala. Pri príležitosti podpísania spomínanej zmluvy tiež odštartovala novú webstránku KellyClarksonLive.com, na ktorej svojim fanúšikom a fanúšičkám ponúka zadarmo na stiahnutie štyri piesne. Nahrávky sú jej coververzie skladieb Creep od kapely Radiohead, Fix You od Coldplay, I'd Rather Go Blind Etty James a Ready For Love od Indie.Arie.


Kelly Clarkson vydala zatiaľ sedem štúdiových albumov - Thankful (2003), Breakaway (2004), My December (2007), All I Ever Wanted (2009), Stronger (2011), Wrapped In Red (2013) a Piece by Piece (2015). Všetky nahrávky sa umiestnili v prvej trojke amerického albumového rebríčka Billboard 200. Víťazka prvého ročníka speváckej súťaže American Idol má okrem toho na konte výberovku Greatest Hits: Chapter One (2012) či tri EP nahrávky. Je držiteľkou troch prestížnych hudobných cien Grammy. Medzi jej hity patria skladby ako Before Your Love, A Moment Like This, Since U Been Gone, My Life Would Suck Without You, Stronger (What Doesn't Kill You) či Heartbeat Song.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona