Kelly Clarkson si užíva úlohu matky, s chudnutím sa neponáhľa

NETKY.SK • 21 Jún 2014, 10:10 • 2 min
Kelly Clarkson si užíva úlohu matky, s chudnutím sa neponáhľa

LOS ANGELES - Americká speváčka a čerstvá matka Kelly Clarkson sa netrápi nadbytočnými kilogramami, ktoré nabrala počas tehotenstva.

slovakia

left justify in out

Ako uviedol pre portál Radar Online nemenovaný zdroj z jej okolia, interpretka si užíva úlohu matky, zhadzovanie hmotnosti je pre ňu až na druhom mieste. „Nechápte ma zle, rozhodne sa chce zbaviť tehotenských kilogramov a určite si nechce udržať súčasnú hmotnosť, no neponáhľa sa s tým. Práve teraz si užíva svoju dcéru a všetko, čo s materstvom súvisí. Samozrejme, že Kelly chce byť zdravá, v dome v Nashville má posilňovacie stroje, ktoré bude používať, no práve teraz ju zaujímajú iba jej manžel a bábätko,“ prezradil zdroj.

 

Dieťa menom River Rose Blackstock, ktorého otcom je speváčkin manžel Brandon Blackstock, prišlo na svet vo štvrtok 12. júna. Tridsaťdvaročná víťazka prvého ročníka speváckej súťaže American Idol oznámila radostnú správu prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. „Naše dievčatko River Rose Blackstock sa narodilo 12. júna. Ďakujeme všetkým za blahoželania. Brandon a ja sme veľmi šťastní,“ napísala Clarkson, ktorá predpovedala, že bude mať dcéru už v novembri, krátko po tom, čo oznámila, že je tehotná. Pohlavie dieťaťa potvrdila v januári. S Blackstockom sa zosobášila vlani v októbri, pričom sa stala nevlastnou matkou jeho dvoch detí z predchádzajúceho manželstva. 

 

Kelly Clarkson vydala šesť štúdiových albumov - Thankful (2003), Breakaway (2004), My December (2007), All I Ever Wanted (2009), Stronger (2011) a Wrapped In Red (2013). Všetky sa umiestnili v prvej trojke amerického albumového rebríčka Billboard 200. Okrem toho má na konte výberovku Greatest Hits: Chapter One (2012) či tri EP nahrávky. Je držiteľkou troch prestížnych hudobných cien Grammy. Medzi jej hity patria skladby ako Before Your Love, A Moment Like This, Since U Been Gone, My Life Would Suck Without You či Stronger (What Doesn't Kill You). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies