Kelly Clarkson si musí šetriť hlas, zrušila šesť koncertov

NETKY.SK • 12 September 2015, 13:22 • 2 min
Kelly Clarkson si musí šetriť hlas, zrušila šesť koncertov

BRATISLAVA - Americká speváčka Kelly Clarkson zrušila šesť koncertov aktuálneho turné Piece by Piece. Dôvodom bolo odporúčanie lekára, aby 33-ročná interpretka šetrila svoj hlas.

slovakia

left justify in out

Išlo o vystúpenia, ktoré sa mali konať oddnes do 20. septembra v piatich amerických mestách. Clarkson, ktorá v súčasnosti čaká druhé dieťa, o zrušení koncertov informovala prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. „Neviem sa dočkať, kým budem zdravá a budem opäť na ceste,“ napísala tiež na Twitteri.


Kelly Clarkson vydala zatiaľ sedem štúdiových albumov - Thankful (2003), Breakaway (2004), My December (2007), All I Ever Wanted (2009), Stronger (2011), Wrapped In Red (2013) a Piece by Piece (2015). Všetky spomínané nahrávky sa umiestnili v prvej trojke amerického albumového rebríčka Billboard 200. Víťazka prvého ročníka speváckej súťaže American Idol má okrem toho na konte výberovku Greatest Hits: Chapter One (2012) či tri EP nahrávky. Je držiteľkou troch prestížnych hudobných cien Grammy. Medzi jej hity patria skladby ako Before Your Love, A Moment Like This, Since U Been Gone, My Life Would Suck Without You, Stronger (What Doesn't Kill You) či Heartbeat Song. V roku 2013 sa vydala za Brandona Blackstocka. Dvojica má spolu ročnú dcéru River Rose.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona