Kelly Clarkson sa vydala za Brandona Blackstocka

NETKY.SK • 22 Október 2013, 08:25 • 2 min
Kelly Clarkson sa vydala za Brandona Blackstocka

LOS ANGELES - Americká speváčka Kelly Clarkson sa vydala za Brandona Blackstocka. V pondelok o tom informovala prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

slovakia

left justify in out

"Oficiálne som pani Blackstocková :) Vzali sme sa včera v Blackberry Farms v Tennessee," podelila sa o šťastnú novinku 31-ročná víťazka prvého ročníka speváckej súťaže American Idol. Pridala tiež tri fotografie z jej veľkého dňa, počas ktorého mala na sebe biele čipkové šaty s dlhými rukávmi z dielne Temperly London.

Pôvodne sa dvojica, ktorá sa zasnúbila v decembri 2012, plánovala vziať na dvore spoločného domu v Nashville, no v lete mali príliš veľa práce a nestíhali sa venovať prípravám svadby. Rozhodli sa ju teda radšej odvolať a spraviť malý sobáš. "Celý náš život je jedna veľká oslava. Nepotrebujeme ďalší deň, počas ktorého zorganizujeme obrovskú oslavu. Radšej budeme mať osobný moment, ktorý bude pre nás oboch výnimočný," vysvetlila v auguste rodáčka z Fort Worth v Texase. 

Ďalším krokom v živote talentovanej speváčky by malo byť dieťa. "Keď sa vezmete, je to oficiálne - zakladáte si rodinu a my chceme mať viac detí, takže sme nadšení," vyjadrila sa minulý mesiac pre magazín People. Jej manžel pritom už má z predchádzajúceho manželstva dve deti - 12-ročnú dcéru Savannah a šesťročného syna Setha. 

Od víťazstva v prvom ročníku súťaže American Idol v roku 2002 vydala Kelly Clarkson päť štúdiových albumov - Thankful (2003), Breakaway (2004), My December (2007), All I Ever Wanted (2009) a Stronger (2011), pričom všetky sa umiestnili v prvej trojke amerického albumového rebríčka Billboard 200. Okrem toho má na konte výberovku Greatest Hits: Chapter One (2012). Je držiteľkou troch prestížnych hudobných cien Grammy a predala vyše 20 miliónov albumov. Len pred pár dňami pritom zverejnila skladbu Underneath the Tree, ktorá je prvým singlom z vianočného albumu Wrapped in Red, ktorý plánuje vydať 29. októbra. Z očakávanej novinky už zverejnila aj promo singel, ktorým je cover piesne White Christmas. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies