Kelly Clarkson plánuje vydať nový album v júni

NETKY.SK • 9 November 2016, 10:05 • 2 min
Kelly Clarkson plánuje vydať nový album v júni

BRATISLAVA - Americká speváčka Kelly Clarkson plánuje uviesť pripravovanú ôsmu štúdiovku na trh v júni budúceho roka.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročná interpretka to prezradila v rozhovore pre americký týždenník People, pričom uviedla, že prvý singel by rada vydala v apríli. "Momentálne pracujem na mojom novom albume. Ide o najlepšiu vec, akú som kedy spravila. Po prvý raz som mala možnosť vybrať si vydavateľstvo. Od čias American Idol som sa nevedela dočkať, až ho nahrám," povedala speváčka, ktorá v júni oznámila, že podpísala zmluvu s hudobným vydavateľstvom Atlantic Records. Od víťazstva v spomínanej súťaži American Idol v roku 2002 jej tvorba totiž vychádzala pod labelom RCA Records.

 

 

Novinka rodáčky z texaského mesta Fort Worth bude mať podľa jej slov soulový a r'n'b nádych. "Nahrávka veľmi odzrkadľuje moju osobnosť. Myslím, že je z veľkej časti tým, čo odo mňa ľudia očakávali, keď ma videli spievať v American Idol. Spievala som skladby od Arethy Franklin a milujem Tinu Turner, Mariah Carey či Whitney Houston. Zbožňujem veci, ktoré som nahrala predtým, ale teraz ide o album, ktorý som chcela vytvoriť už od strednej školy," priblížila o štúdiovke, ktorá však vraj ešte nie je hotová. "Ešte stále na nej pracujeme, ale už máme poriadny balík piesní a neviem sa dočkať, keď ich budem spievať naživo. Sú úžasné. Je zvláštne, že po takej dlhej kariére ešte nikto nespoznal môj zvuk. Je to jednoznačne nová kapitola," uzavrela.

 

Kelly Brianne Clarkson vydala zatiaľ sedem štúdioviek - Thankful (2003), Breakaway (2004), My December (2007), All I Ever Wanted (2009), Stronger (2011), Wrapped In Red (2013) a Piece by Piece (2015). Všetky nahrávky sa umiestnili v prvej trojke amerického albumového rebríčka Billboard 200. Víťazka prvého ročníka speváckej súťaže American Idol má okrem toho na konte výberovku Greatest Hits: Chapter One (2012) či tri EP nahrávky. Je držiteľkou troch prestížnych hudobných cien Grammy. Medzi jej hity patria skladby ako Before Your Love, A Moment Like This, Since U Been Gone, My Life Would Suck Without You, Stronger (What Doesn't Kill You) či Heartbeat Song.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies