Kelly Clarkson by chcela na Vianoce dieťa

NETKY.SK • 15 Október 2013, 08:42 • 2 min
Kelly Clarkson by chcela na Vianoce dieťa

LOS ANGELES - Americká speváčka Kelly Clarkson by vraj chcela do Vianoc otehotnieť. Tridsaťjedenročná víťazka prvého ročníka speváckej súťaže American Idol, ktorá v uplynulých mesiacoch často otvorene rozpráva o túžbe založiť si rodinu so snúbencom Brandonom Blackstockom, to povedala v rozhovore pre reláciu Access Hollywood.

slovakia

left justify in out

So synom jej manažéra Narvela Blackstocka sa podľa jej slov plánujú už čoskoro vziať a ona by krátko po sobáši rada otehotnela. "Už som mu povedala, že ako vianočný darček chcem od neho dieťa," zažartovala držiteľka troch hudobných cien Grammy. Ako dodala, trénuje už na dvoch Blackstockových deťoch z jeho predchádzajúceho vzťahu. "Rada s nimi robím domáce úlohy. Páči sa mi to. Predtým som bývala dosť sebecká, ale teraz myslím aj na iných ľudí. To je celé," prezradila.

Kelly Clarkson od víťazstva v prvom ročníku súťaže American Idol v roku 2002 vydala päť štúdiových albumov - Thankful (2003), Breakaway (2004), My December (2007), All I Ever Wanted (2009) a Stronger (2011), pričom všetky sa umiestnili v prvej trojke amerického albumového rebríčka Billboard 200. Okrem toho má na konte výberovku Greatest Hits: Chapter One (2012). K jej najznámejším singlom patria skladby A Moment Like This, Miss Independent, Since U Been Gone, Behind These Hazel Eyes, Because of You, My Life Would Suck Without You či Stronger (What Doesn't Kill You). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies