Kelly Clarkson bude mať syna

NETKY.SK • 24 Október 2015, 12:27 • 2 min
Kelly Clarkson bude mať syna

LOS ANGELES - Americká speváčka Kelly Clarkson bude mať syna. Tridsaťtriročná interpretka prezradila pohlavie očakávaného potomka v piatok prostredníctvom služby Instagram, kde tiež zverejnila fotografiu 16-mesačnej dcéry River Rose.

slovakia

left justify in out

"River bude mať bračeka. Sme naozaj nadšení," napísala speváčka, ktorá čaká druhé dieťa s manželom Brandonom Blackstockom. Dvojica sa zosobášila v roku 2013. Rodáčka z mesta Fort Worth v Texase oznámila, že je opäť tehotná v auguste počas koncertu v losangeleskom Staples Centre.


Kelly Clarkson vydala zatiaľ sedem štúdiových albumov - Thankful (2003), Breakaway (2004), My December (2007), All I Ever Wanted (2009), Stronger (2011), Wrapped In Red (2013) a Piece by Piece (2015). Všetky spomínané nahrávky sa umiestnili v prvej trojke amerického albumového rebríčka Billboard 200. Víťazka prvého ročníka speváckej súťaže American Idol má okrem toho na konte výberovku Greatest Hits: Chapter One (2012) či tri EP nahrávky. Je držiteľkou troch prestížnych hudobných cien Grammy. Medzi jej hity patria skladby ako Before Your Love, A Moment Like This, Since U Been Gone, My Life Would Suck Without You, Stronger (What Doesn't Kill You) či Heartbeat Song.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona