Kelemen zatiaľ bez klubu, čaká na ponuku

NETKY.SK • 22 August 2014, 11:40 • 2 min
Kelemen zatiaľ bez klubu, čaká na ponuku

MICHALOVCE - Slovenský futbalový brankár Marián Kelemen je po uplynulej sezóne bez angažmánu a momentálne sa pripravuje s účastníkom druhej najvyššej súťaže MFK Zemplín Michalovce. Skúsený 34-ročný gólman naposledy pôsobil v poľskom Slasku Vroclav, kam prišiel v roku 2010 zo španielskej Numancie.

slovakia

left justify in out

"V Poľsku som sa nedohodol na novej zmluve, ktorú mi ponúkli, avšak nenašli sme spoločnú reč. Pôsobenie v tomto klube hodnotím len kladne, odchytal som tam vyše 130 zápasov, podarilo sa mi raz skórovať, získal som poľský titul, raz sme boli druhí aj tretí, hrali sme európske poháre. Takže som spokojný," povedal michalovský rodák pre denník Korzár. 

 

Vedenie MFK Zemplín umožnilo Kelemenovi trénovať s A-mužstvom, pripravuje sa spolu s Martinom Raškom a Matúšom Kirom. "Aj v minulosti som sa zvykol pripravovať s Michalovcami. Udržiavam sa v kondícii, sú tu veľmi dobré podmienky aj tréningy, som stále v kontakte s loptou, čo je veľké plus," pokračoval Kelemen. 

 

V Európe sa pomaly rozbiehajú jednotlivé súťaže a slovenský brankár už nemá veľa času na zháňanie miesta v niektorom z klubov. "Stále sa cítim mlado, preto by som ešte rád pokračoval v zahraničí. Na niečom sa pracuje, uvidíme, ako to dopadne. Som trpezlivý. Chcem mať ohľadom svojej budúcnosti jasno čím skôr, no na druhej strane nikde sa neplaším. Musí prísť ponuka, ktorá bude dobrá a ja pevne verím, že príde čoskoro," zakončil pre Korzár M. Kelemen, ktorý vo svojej kariére hral aj za Aris Solún, Tenerife, Ventspils či Bursaspor. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies