Kelemen očakáva vyrovnaný duel, reprezentácia je jeho snom

NETKY.SK • 15 November 2013, 11:15 • 2 min
Kelemen očakáva vyrovnaný duel, reprezentácia je jeho snom

VROCLAV - Futbalový brankár Marián Kelemen, ktorý pôsobí v tíme Slask Vroclav, tipuje remízu v piatkovom večernom prípravnom stretnutí medzi reprezentáciami Poľska a Slovenska.

slovakia

left justify in out

"Bude to vyrovnané stretnutie," predpovedá v rozhovore pre Przeglad Sportowy michalovský rodák. Podľa skúseného brankára sú oba reprezentačné tímy na rovnakej úrovni. Ani jeden z nich nepostúpil na záverečný turnaj majstrovstiev sveta 2014. V najbližšom čase sa dá v Poľsku i na Slovensku očakávať menšia obmena reprezentačných kádrov.

"Stavil by som na remízu. Ak vyhrá niektoré z mužstiev, potom to bude veľmi tesne o jeden gól," tvrdí Kelemen. Po zranení Jána Muchu bola otvorená brankárska otázka. Bývalý gólman Slovana Bratislava, Bursasporu, Ventspilsu, Tenerife, Vecindaria, Aris Solún či Numancie však nečakal pozvánku od krajana na trénerskej stoličke Jána Kozáka. "Sú to rozhodnutia kouča, ja ich musím rešpektovať. V súčasnosti to nie je reálne, keďže väčšinu sezóny som sedel na striedačke. Zápas si pozriem ako divák. Debut v slovenskej reprezentácii je stále mojím nesplneným snom. Myslím si však, že dvere predo mnou ešte nie sú úplne zatvorené," nádeja sa podľa Przegladu Sportowého Kelemen. 

Počas pobytu reprezentácie SR vo Vroclave sa už stretol s kamarátmi, vo štvrtok popoludní mali čas sadnúť si na kávu. Kelemen udržiava kontakty predovšetkým so Stanislavom Šestákom z Bursasporu a Mariánom Čišovským z Viktorie Plzeň. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona