Keith Richards sa ospravedlnil Mickovi Jaggerovi za vtip o vazektómii

NETKY.SK • 1 Marec 2018, 06:41 • 2 min
Keith Richards sa ospravedlnil Mickovi Jaggerovi za vtip o vazektómii

NEW YORK - Britský gitarista Keith Richards sa v stredu ospravedlnil spevákovi Mickovi Jaggerovi za to, že mu odporúčal vazektómiu - teda chirurgickú sterilizáciu.

slovakia

left justify in out

Richards označil v časopise Wall Street Journal Magazine svojho kolegu z kapely Rolling Stones za "starého chlípneho bastarda" po tom, ako sa ten vo veku 73 rokov stal v decembri 2016 ôsmy raz otcom. "Je čas na odstrihnutie - nemôžeš byť otcom v takom veku. Tie úbohé deti!" vtipkoval.

 

Neskôr sa ospravedlnil na Twitteri slovami, že svoje nevhodné výroky o Mickovi hlboko ľutuje. "Samozrejme som sa mu osobne ospravedlnil," dodal Richards.

 

Jagger má osem detí s piatimi ženami. Najnovšie s balerínou Melanie Hamrickovou, ktorá porodila Deverauxa Octaviana Basila Jaggera v New Yorku. Spevák sa v roku 2014 stal už aj prastarým otcom, keď porodila dcéra jeho najstaršej dcéry Jade Jaggerovej.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies