Keith Richards: Mick Jagger ma privádzal do šialenstva

NETKY.SK • 25 Október 2010, 07:35 • 2 min
Keith Richards: Mick Jagger ma privádzal do šialenstva

Keith Richards: Mick Jagger ma privádzal do šialenstva

slovakia

left justify in out

img

Anglický gitarista Keith Richards vyhlásil, že skupina Rolling Stones sa takmer rozpadla, lebo Mick Jagger si myslel, že je "dôležitejší než 'Stouni'".
      Búrlivý vzťah tejto dvojice hudobníkov opisuje Richards vo svojich pamätiach s názvom Life (Život), ktoré vyjdú na budúci týždeň.
      Richards dnes uviedol pre britskú spravodajskú stanicu BBC, že v 80. rokoch minulého storočia Jagger prevzal riadenie kapely a už sa ho nevzdal. Richards povedal, že Jaggerovo správanie mu "začalo najprv liezť na nervy" a potom ho "pomaly privádzalo do šialenstva".
      Gitarista však zdôraznil, že obaja sú stále priateľmi - aj pol storočia po tom, čo ich spojila láska k americkej bluesovej muzike. Richards vyhlásil, že "nikoho manželstvo nie je dokonalé", ale už sa im zahojili rany z minulosti.
      Gitarista, skladateľ, spevák, hudobný producent a zakladajúci člen legendárnej britskej skupiny Rolling Stones Keith Richards (66) takisto priznal, že heroín a ďalšie drogy mu pomáhali vyrovnávať sa so slávou. Muzikant povedal: "Sláva je v mojom prípade pravdepodobne väčší zabijak než drogy."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies