Keira Knightley nie je pripravená stať sa matkou

NETKY.SK • 7 September 2012, 07:20 • 2 min
Keira Knightley nie je pripravená stať sa matkou

Keira Knightley nie je pripravená stať sa matkou - Celebrity Britská herečka Keira Knightley prezradila, že ešte nie je pripravená založiť si rodinu. Dvadsaťsedemročnej rodáčke z Londýna, ktorá je od mája zasnúbená s Jamesom Rightonom z indie-rockovej kap

slovakia

left justify in out

imgBritská herečka Keira Knightley prezradila, že ešte nie je pripravená založiť si rodinu. Dvadsaťsedemročnej rodáčke z Londýna, ktorá je od mája zasnúbená s Jamesom Rightonom z indie-rockovej kapely Klaxons, prekáža, že sa jej ľudia opakovane pýtajú, či je tehotná.

"Ľudia sa neustále snažia spraviť zo mňa tehotnú. Ale ja na to nie som pripravená. Áno, rada by som v budúcnosti mala deti, ale nie tak rýchlo. Takže zo mňa prestaňte robiť tehotnú. Už aspoň štyri alebo päťkrát sa ma niekto pýtal, či som tehotná. A tak som začala premýšľať, či naozaj vyzerám ako tehotná. Som veľmi chudé dievča, som si istá, že nevyzerám tehotná. Môže za to ten prsteň!," uviedla herečka. 

Keira Knightley je známa najmä z účinkovania v úspešnej filmovej sérii Piráti Karibiku (2003, 2006 a 2007), ale aj zo snímky Vojvodkyňa (2008) či adaptácie diela spisovateľa Iana McEwana Pokánie (2007). Zahrala si tiež vo filmoch Blafuj ako Beckham (2002), Láska nebeská (2003), Neopúšťaj ma (2010), Kšeft za všetky prachy (2010) či Nebezpečná metóda (2011). Rodáčku z Londýna slovenskí diváci od 6. decembra uvidia v kinách ako Annu Kareninovú v rovnomennej snímke, kde si zahrala po boku Judea Lawa. 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies