Kedysi športovci a dnes herci

NETKY.SK • 11 Február 2017, 13:00 • 2 min
Kedysi športovci a dnes herci

BRATISLAVA - Mnohé mužské idoly z filmových plátien niekedy ani len netušili, čím sa budú živiť. V minulosti si na chleba títo herci zarábali športom. Len ako to už býva, všimol si ich nejaký producent a šport vymenili za státie pred kamerou. Ktorí to sú?

slovakia

left justify in out

Dwayne Johnson

Tento herec bol futbalistom i wrestlerom a  jeho zápasnícka prezývka bola "The Rock", teda skala. Sedemkrát zvíťazil na majstrovstvách a so svojimi protivníkmi sa vôbec nemazal. Potom dostal ponuku na rolu vo filme Múmia sa vracia, nasledoval Kráľ Škorpión a bolo došportované. Dnes Dwayne športuje iba rekreačne, keďže mu moc času nezostáva.

 

obrazok

 

Jason Lee

Jason je uznávaný skateboardista a na doske brázdil ulice už od detstva. Dokonca kvôli tomu ukončil aj štúdium, aby mal viac času. Kedysi do sveta púšťal svoje skateová videá, ktoré boli veľmi populárne. No a od internetovej slávy to mal do filmu už len krôčik.

 

obrazok

 

Jason Statham

Jason bol dvanásť rokov členom britského národného potápačského tímu a výborným skokanom do vody. Jedného dňa zaujal pri bazéne zástupcu modelingovej agentúry, ktorý ho pretlačil do povedomia verejnosti.


obrazok

 

 

Kurt Russell

Kurt bol synom bývalého bejzbalového hráča a on to tiež s raketou a loptičkou naozaj vedel. Nechýbalo veľa a mohol sa tomu venovať aj profesionálne. Aj keď ho baseball bavil, nakoniec sa rozhodol pre herectvo.

 

obrazok

 

Sean Connery

Málokto vie, že než sa tento herec preslávil ako James Bond súťažil ako kulturista na vysokej úrovni.

 

obrazok



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies