Kedysi sledoval Matoviča a Lipšica, dnes je opäť zadržaný a podozrivý z prenasledovania

NETKY.SK • 4 Február 2021, 12:35 • 2 min
Kedysi sledoval Matoviča a Lipšica, dnes je opäť zadržaný a podozrivý z prenasledovania

BRATISLAVA - Milan Žáčik pôsobil ako policajt protikorupčnej jednotky NAKA. Dnes je podozrivý z prenasledovania blízkej osoby

slovakia

left justify in out

Podľa informácii TV Noviny trávil Žáčik noc v policajnej cele. Túto informáciu potvrdila aj potvrdila hovorkyňa ministerstva vnútra Petra Friese. 

 

"Príslušníci Úradu inšpekčnej služby zadržali v utorok (2. februára 2021) 41- ročného muža, podozrivého zo spáchania trestného činu nebezpečné vyhrážanie a nebezpečné prenasledovanie," informuje Friese."V tomto štádiu vyšetrovania nie je, v zmysle trestného poriadku, v súčasnosti oprávnený dôvod na vznesenie obvinenia. Osoba bola po vykonaní potrebných procesných úkonov prepustená zo zadržania," dodala hovorkyňa.

 

img

 

Muž podľa obvinenia ešte ako policajt NAKA sledoval v roku 2015 opozičných politikov Igora Matoviča a Daniela Lipšica. V kauze Očistec hostíhajú pre členstvo v zločineckej skupine bödörovcov a z prijímania úplatku.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona