Keď príde ponuka, Slovan uvoľní Peltiera

NETKY.SK • 25 August 2015, 16:26 • 2 min
Keď príde ponuka, Slovan uvoľní Peltiera

BRATISLAVA - Káder ŠK Slovan Bratislava v tomto prestupovom období môžu opustiť ešte niektorí futbalisti.

slovakia

left justify in out

"Belasí" v prípade ponuky uvoľnia Lestera Peltiera buď na prestup, alebo hosťovanie. "Ak by u nás napokon zostal, musel by zásadne zmeniť prístup i výkonnosť," zdôraznil na oficiálnej internetovej stránke bratislavského klubu viceprezident Ivan Kmotrík ml. Na ročnú výpožičku by mal takisto ako Seydouba Soumah odísť Richard Lásik.


Iná situácia je s Erikom Čikošom. "Ostatné dva týždne intenzívne rokujeme, predostreli sme mu predĺženie kontraktu o tri roky. Erik je veľký bojovník, na ihrisku vždy odovzdá 120 percent a boli by sme radi, keby sa nám podarilo nájsť zhodu. Samozrejme, rátame aj s tým, že s naším návrhom nebude súhlasiť. Nechceme mu brániť v ďalšom rozvoji kariéry, ale vtedy by zrejme strávil jesennú časť v ´béčku´. V zime sa mu skončí zmluva a my by sme museli dať priestor hráčom, s ktorými môžeme počítať do budúcnosti," dodal na webe skslovan.com Kmotrík ml.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies