Keď Neymar spadne, zákazníci baru v Riu dostanú drink zadarmo

NETKY.SK • 26 Jún 2018, 09:54 • 2 min
Keď Neymar spadne, zákazníci baru v Riu dostanú drink zadarmo

RIO DE JANEIRO - Brazílčan Neymar je jedným z najlepších hráčov na svete, ale zároveň má aj vizitku presvedčivého "herca" medzi futbalistami.

slovakia

left justify in out

Práve nadmerné filmovanie a teatrálne pády často aj po minimálnom kontakte so súperom v podaní neoficiálneho lídra brazílskeho tímu na majstrovstvách sveta v Rusku doviedli majiteľov jedného z barov v Riu de Janeiro k originálnej myšlienke, ktorá im s určitosťou zvýši návštevnosť. Sir Walter Pub v Riu sa rozhodol poskytnúť svojim zákazníkom "drink" zadarmo zakaždým, keď ich miláčik Neymar spadne na trávnik v nadchádzajúcom súboji Brazília - Srbsko na MS 2018. Tento zápas odohrajú v Moskve v rámci záverečného kola v E-skupine v stredu 27. júna od 20.00 h.

"Uvedomujeme si, že aj veľkému množstvu Brazílčanov idú už poriadne na nervy ´lastovičky´, provokácie či emocionálne výbuchy v podaní Neymara. Preto sme sa rozhodli každý jeho pád v zápase so Srbmi oceniť nápojom zadarmo," píše sa na facebookovom profile Sir Walter Pubu.

Neymar zatiaľ hľadá optimálnu formu na "mundiale" v Rusku. V úvodných dvoch vystúpeniach zaznamenal tento najdrahší útočník sveta jeden gól, keď rozvlnil sieť v nadstavenom čase súboja Brazília - Kostarika (2:0).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies