Keď na toto zabúdame, vznikajú len problémy

NETKY.SK • 11 Január 2021, 10:18 • 2 min
Keď na toto zabúdame, vznikajú len problémy

Pamäť zrejme nikomu neslúži tak, aby sem-tam nevznikala sťažnosť.

slovakia

left justify in out

Zabúda sa takmer každý deň - nespomenie sa na čas stretnutia, na výročie či inú významnú udalosť, na najbližší plán a kadečo iné.

 

Našťastie, doba vymožeností to zariadila tak, že si človek môže poznačiť čokoľvek, a to buď do telefónu, alebo iného inteligentného zariadenia, ktoré mu pripomenie všetko v najsprávnejšom okamihu.


Najlepší orgán
Aj tak však existuje spoľahlivý orgán, do ktorého sa zapisuje to najpodstatnejšie. Je ním, samozrejme, ľudské srdce, a to bez ohľadu na to, ako nadnesene to vyznieva.

 

Veď sa stačí zamyslieť a spýtať sa samého seba. Ako je možné, že nikdy nikto nezabudol, koho ľúbi? Čo rozum nevie, srdce pripomenie.

 

Tragédia
Úspešná speváčka známa vo svete kresťanskej hudby, Kari Jobe, sa stretla s tragédiou tvárou v tvár.


Stalo sa tak prostredníctvom jej sestry, ktorej dieťatko zomrelo. Kari sa ocitla na dne, a to nielen pre smútok vyplývajúci zo smrti netere, ale aj z neustále narastajúceho strachu.

 

img


Jej obava ju oberala o radosť, nedovoľovala jej dýchať. Začala sa nadmieru obávať aj o zvyšok rodiny, najmä o svoje deti.

 

„To obdobie ma úplne paralyzovalo, dostala som sa na kolená," spomína si Kari na neľahkú cestu, ktorú musela absolvovať.

 

Reštart
Ako čas plynul, jej sestra sa pod vplyvom vzťahu s Bohom čoraz viac približovala k uzdraveniu. Jej duša sa obnovovala, a keď to Kari pozorovala, prežívala čosi podobné.


„Nikdy nezabudnem, ako Boh neustále opakoval jednu frázu v mojom vnútri. Hovoril mi, moja prirodzenosť je dobrá," vracia sa do minulosti speváčka, ktorej skúsenosť sa preniesla aj na album.


Je na ňom totiž zastúpená pieseň, ktorej text upozorňuje, že Boh je dobrý, je to jeho prirodzenosť.


Akonáhle sa na to zabúda, vzniká problém. Preto je nevyhnutné pripomínať si to a zapísať tak hlboko do srdca, že ani vek a ani čokoľvek iné, to odtiaľ nevymažú.

 


Pesnička je ako pohladenie, jej slová dodávajú nádej a silu. Je o Bohu, ktorý prináša svetlo tomu, kto má zlomené srdce a nádej komukoľvek, kto stratil smer. Robí to preto, lebo je to jeho prirodzenosť. Je jednoducho dobrý.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michaela Mihokova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies