Keane, Henry aj Di Vaio vo výbere MLS All star proti AS Rím

NETKY.SK • 16 Júl 2013, 11:49 • 2 min
Keane, Henry aj Di Vaio vo výbere MLS All star proti AS Rím

NEW YORK - Vo výbere All stars zámorskej futbalovej MLS, ktorý si 31. júla v exhibícii zmeria sily s talianskym AS Rím v Kansase, nechýbajú hviezdy ligy ako Thierry Henry z New York Red Bulls či kapitán Írska Robbie Keane z Los Angeles Galaxy.

slovakia

left justify in out

Medzinárodnú príchuť dodá výberu MLS aj taliansky útočník Marco Di Vaio z Montrealu Impact. V nomácii výberu MLS sú obrancovia Corey Ashe (Houston), Matt Besler (Kansas City), Tony Beltran (Real Salt Lake), Aurelien Collin (Sporting KC), Omar Gonzalez (Los Angeles) a DeAndre Yedlin (Seattle). Medzi stredopoliarmi figurujú mená Brad Davis (Houston), Graham Zusi (Sporting KC), Kyle Beckerman (Real Salt Lake), Patrice Bernier (Montreal), Tim Cahill (New York), Brad Davis (Houston), Will Johnson (Portland) a Mike Magee (Chicago).

Okrem Keana, Henryho a Di Vaia sú v tíme aj ďalší útočníci Camilo Sanvezzo (Vancouver) a Chris Wondolowski (San Jose), v bránke dostanú šancu Raul Fernandez (FC Dallas) a Nick Rimando (Real Salt Lake).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies