Keane: Chcem hrať tak dlho ako Giggs či Sheringham

NETKY.SK • 20 Február 2015, 14:19 • 2 min
Keane: Chcem hrať tak dlho ako Giggs či Sheringham

DUBLIN - Írsky futbalový kanonier Robbie Keane oslávi 8. júla svoje 35. narodeniny, ale na odchod do športového dôchodku ani nepomyslí. Útočníka a kapitána amerického tímu Los Angeles Galaxy inšpirujú k zotrvaniu na trávnikoch stelesnenia dlhovekosti, s ktorými sa ako súper stretával v anglickej Premier League.

slovakia

left justify in out

"Vzhliadam k osobnostiam ako Teddy Sheringham a Ryan Giggs. Mali skutočne dlhú kariéru. Aj ja chcem hrať tak dlho, ako sa len bude dať," vyhlásil rodák z Dublinu, ktorý v severoamerickej Major League Soccer pôsobí od roku 2011. V Európe strieľal góly predovšetkým za Tottenham Hotspur, ale má za sebou aj kratšie či dlhšie zastávky v Interi Miláno, FC Liverpool, Ledds United, Celticu Glasgow, West Hame United či Aston Ville. Írsko reprezentuje od roku 1998, v 138 zápasoch nastrieľal úctyhodných 65 gólov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona