Keane: Arsenal nemá šancu na titul, hráčov viac zaujímajú selfie

NETKY.SK • 2 August 2015, 15:30 • 2 min
Keane: Arsenal nemá šancu na titul, hráčov viac zaujímajú selfie

LONDÝN - Bývalý kapitán Manchestru United Roy Keane podrobil ostrej kritike futbalistov londýnskeho Arsenalu, ktorí podľa neho nemajú šancu na zisk titulu v anglickej Premier League.

slovakia

left justify in out

Niekdajší írsky reprezentant tvrdí, že "kanonierov" viac ako víťazstvá zaujímajú selfie, teda fotografovanie samých seba mobilným telefónom.

 

Podľa Keanea, ktorý bol už počas hráčskej kariéry známy svojím odporom voči londýnskemu klubu, futbalisti Arsenalu až príliš často ukazujú svoje vyrysované bruchá. "Namiesto toho, aby sa zameriavali na zisk titulov v Premier League, sa viac zaujímajú o to, ako vyzerajú ich telá a aké majú vlasy," rypol si Keane, ktorého citoval denník The Telegraph.

 

Súčasný asistent pri írskom národnom tíme dodal, že jeho kritika sa netýka celého kádra "gunners". "Majú tam skutočne dobrých hráčov, niekoľko silných charakterov. No takisto sú tam jeden či dvaja, čo sa viac sústredia na selfie a vypracované bruchá. Sú tam hráči, ktorí sa musia fotiť každý deň v týždni," upresnil.

 

Keane získal s ManU sedem majstrovských titulov, pričom počas jeho éry bol zvyknutý bojovať o triumf v anglickej súťaži práve s Arsenalom. Ten vybojoval tri majstrovské primáty počas dvanástich rokov, keď kontroverzný írsky stredopoliar nastupoval za United. I preto je pre neho nepochopiteľné, že hráči londýnskeho tímu demonštrujú svoju radosť pri menej úspešných výsledkoch, ktoré dosahujú v súčasnosti. "V minulej sezóne oslavovali štvrté miesto v lige a výhru nad druholigovým súperom na penalty. A to hovoríme o Arsenale," dodal na margo triumfu "kanonierov" v FA Cupe nad Wiganom.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies