KDH: Voľby budú o budúcnosti, preto budúcnosť bude posolstvom kampane

NETKY.SK • 5 November 2015, 12:33 • 2 min
KDH: Voľby budú o budúcnosti, preto budúcnosť bude posolstvom kampane

BRATISLAVA – Nadchádzajúce parlamentné voľby budú o budúcnosti Slovenska, preto KDH podľa šéfa volebného štábu hnutia Dariusa Antona Hatoka chce hovoriť o budúcnosti ako o jednom zo základných posolstiev.

slovakia

left justify in out

Ako povedal dnes pre agentúru SITA, nie je jedno, aké Slovensko odovzdajú súčasné generácie svojim deťom. "Voľby sa konajú v očakávaní hektických čias, ktoré môžu ovplyvniť podobu Európy aj Slovenska. Preto sa v týchto voľbách bude rozhodovať hlavne o tom, aké Slovensko odovzdáme našim deťom", povedal.


Prvú vlnu kampane spúšťa hnutie ako posledné z parlamentných strán v týchto dňoch a smeruje ju k 17. novembru. „KDH je hnutím novembra, formálne začalo vznikať v novembri 1989, preto tento deň je najvhodnejší na jasné pomenovanie skutočnej podstaty týchto volieb,“ uviedol Hatok. Aj preto bude mať predseda KDH Ján Figeľ v tento deň prejav v historickej budove Národnej rady SR v Bratislave.


Hlavná vlna kampane však príde až po oficiálnom vyhlásení parlamentných volieb predsedom NR SR. Voľby by sa mali konať 5. marca 2016. KDH v novembri objednalo približne 100 bilbordov. Je na nich vyobrazená mladá matka držiaca na rukách dieťa, ktoré je zabalené do slovenskej zástavy. Ide o vizuál, ktorý KDH už použilo pred niekoľkými rokmi. KDH však na ňom zmenilo heslo. Diskusiu o budúcnosti Slovenska chce odštartovať sloganom „Slovensko. Aké bude?“

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies