KDH štartuje kampaň 365 postavenú na osobných stretnutiach s občanmi

NETKY.SK • 28 Február 2017, 11:28 • 2 min
KDH štartuje kampaň 365 postavenú na osobných stretnutiach s občanmi

BRATISLAVA - Predseda mimoparlamentného KDH Alojz Hlina osobne navštívi do najbližších volieb do Národnej rady SR minimálne 365 obcí po celom Slovensku. Urobí tak v rámci kampane 365, ktorú dnes odštartoval v Mariánke.

slovakia

left justify in out

"Každú z týchto obcí prejdem pešo od jedného konca po druhý. Do schránky alebo na bráničku pripnem leták, zastavím sa v obchode. Koho stretnem, pozdravím a s tým, kto bude mať záujem, si podám ruku a aspoň krátko sa porozprávam," avizoval Hlina.

 

Podľa jeho slov má Program 365 hlavne symbolickú rovinu. "Chceme poukázať, že KDH má skutočný záujem byť v priamom kontakte s občanmi. Platí, že vždy je lepšie raz vidieť, ako stokrát počuť. Pri osobnom kontakte lepšie porozumieme problémom a podnetom od občanov a spoločne nájdeme riešenie, ktoré budeme presadzovať v programe strany," vysvetlil.

 

Hlina priznáva, že cesta po 365 obciach bude drina, ale je presvedčený, že to zvládne. "Dáme to. Osobné stretnutia sú dôležité. Niektorí politici sa im vyhýbajú, lebo často po takom stretnutí majú menej voličov ako pred ním. Nám to však vychádza dobre," uistil.

 

Líder KDH tvrdí, že každá normálna krajina má jednu normálnu konzervatívnu stranu a Slovensko takú potrebuje. "Plnohodnotnú stranu, ktorá má hodnoty, štruktúry a členov. Sú ľudia, ktorí chcú voliť konzervatívcov, a pre tých je tu KDH. KDH ako moderná konzervatívna strana ľudového typu, postavená na kresťanských základoch, bude zárukou stability," deklaroval.

 

Podľa Hlinu Slovensko dnes potrebuje práve takúto stranu, a to hlavne v období, v ktorom je Európa vystavená rôznym tlakom, "ktoré majú tendenciu, resp. niekedy aj snahu odstrániť kresťanské základy, na ktorých je Európa postavená". "Každý rozumný človek vie, že nemôžte odstrániť základy stavby tak, aby ste nepoškodili samotnú stavbu," dodal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies