KDH si v Banskej Bystrici chcelo objednať bilboard s obsahom namiereným proti ĽSNS! Odmietli im ho uverejniť

NETKY.SK • 25 Máj 2017, 09:17 • 2 min
KDH si v Banskej Bystrici chcelo objednať bilboard s obsahom namiereným proti ĽSNS! Odmietli im ho uverejniť

BRATISLAVA - Mimoparlamentné KDH si chcelo v Banskej Bystrici objednať bilbord s textom "ĽSNS je rok v parlamente, nedokázali tam nič". Odmietli im ho však uverejniť. Ako dnes uviedol hovorca KDH Stano Župa, kresťanskí demokrati za tým vidia strach, resp. kolaboráciu s ĽSNS.

slovakia

left justify in out

"3Dteam si chcel objednať bilbord v Banskej Bystrici, mali sme so sprostredkovateľom dohodnutý výber lokácie, termín aj cenu. Po zaslaní vizuálu nám však prišla odpoveď, že nám ho odmietajú uverejniť," uviedol Župa.

 

KDH tvrdí, že na Slovensku sme hrdinstva nikdy veľa nepojedli, ak však už v tomto štádiu sa začneme fašistov báť, respektíve niektorí s nimi kolaborovať, tak je to viac ako prekvapujúce. "3Dteam bude hľadať, ako pravdu o pôsobení ĽSNS v parlamente zverejniť na inom reklamnom nosiči, resp. iným spôsobom. Očakávame, že na Slovensku sa ešte nájde vlastník bilbordu, ktorý nekolaboruje, resp. sa nebojí fašistov a umiestni daný vizuál na ich reklamný nosič," dodal Župa.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona