KDH neinvestuje do bilbordov, robí permanentnú kampaň medzi rodinami

NETKY.SK • 31 Júl 2015, 09:47 • 2 min
KDH neinvestuje do bilbordov, robí permanentnú kampaň medzi rodinami

BRATISLAVA – Pod tradičným názvom Deň rodiny sa cez víkend na Šachtičkách pri Banskej Bystrici bude konať každoročné stretnutie členov a sympatizantov kresťanskodemokratickej politiky na Slovensku. Na stretnutie prídu poslanci za KDH z národnej, regionálnej a komunálnej úrovne.

slovakia

left justify in out

Cieľovou skupinou stretnutia sú najmä mládež, rodiny s deťmi a seniori. Nebude chýbať bohatý program, súťaže pre deti, ale aj dospelých. Podvečer vystúpi kapela Janais. „Kresťanskí demokrati nepodceňujú pravidelnú komunikáciu s členmi hnutia a sympatizantmi. Oni sú hlavnou a dlhodobou silou hnutia. Preto je aj aktivita ústredia, predsedníctva a poslancov sústredená v tomto čase na nich,“ povedal dnes pre agentúru SITA vedúci komunikácie KDH Darius Anton Hatok.

 

Deň rodiny KDH je aktivita, ktorá sa koná štvrtý rok na Šachtičkách nad Banskou Bystricou. „Priestor je v tom čase venovaný súťažiam, zábave, hudbe, tancu. Podvečerné koncerty, diskusie a samozrejme politické debaty sú už tradíciou celého podujatia. Akcia vrcholí nedeľňajšou svätou omšou,“ uviedol Hatok. Na akcii sa zúčastňujú stovky ľudí z celého Slovenska.

 

Tento rok je súčasťou Dňa rodiny KDH aj akcia Rodiny rodinám. Pôjde o zbierku vecí a drobností pre deti z detských domovov, ktoré sa rozhodli žiť život na vlastných nohách. „Financie, ale hlavne aktivitu a osobný čas venujeme ľuďom, našim členom a sympatizantom. Toto je podľa mňa najdôležitejšia predvolebná a permanentná kampaň. Robíme to, čo deklarujeme. Chránime rodiny, podporujeme ich a pracujeme pre nich. Neinvestujeme preto v tomto čase financie do bilbordov, či iných nosičov, ktoré sú neosobné,“ povedal Hatok, ktorý je aj šéfom volebného štábu KDH.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies