KDH na primátora Trenčína podporí nezávislého Rybníčka

NETKY.SK • 27 August 2014, 13:07 • 2 min
KDH na primátora Trenčína podporí nezávislého Rybníčka

BRATISLAVA - KDH nepostaví vlastného kandidáta na primátora mesta a svojim členom, sympatizantom a voličom odporúča podporiť kandidatúru doterajšieho primátora Richarda Rybníčka.

slovakia

left justify in out

Ako povedal dnes pre agentúru SITA poslanec NR SR a člen Miestneho koordinačného výboru Marián Kvasnička, jedným zo silných dôvodov tejto podpory je skutočnosť, že v jeho mandáte sa našla podpora strategicky dôležitých rozhodnutí bývalej vlády ako boli výstavba mosta, juhovýchodného obchvatu a modernizácia železnice v Trenčíne. „Za dôležitú považujeme aj snahu mesta o konsolidáciu finančnej situácie a v neposlednom rade skutočnosť, že v osobe súčasného primátora bez straníckej príslušnosti vidíme hodnotové postoje kresťanského demokrata,“ doplnil dôvody tejto politickej podpory Kvasnička.

 

Miestny koordinačný výbor a okresné centrum KDH v Trenčíne tiež rozhodli, že v komunálnych voľbách 2014 budú mať spoločnú poslaneckú kandidátku pravicových strán KDH, SDKÚ-DS, MOST-Híd, OKS, KDS, SAS, OĽaNO. Kvasnička pre túto koalíciu navrhol názov Pravý Trenčín. „Nejde ani tak o vyjadrenie pravicovosti, ako skôr o výraz pravosti, ktorá nepotrebuje falzifikovať občiansku službu pseudosociálnou rétorikou,“ dodal Kvasnička. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona