KDH: Ide o Vaše peniaze

NETKY.SK • 27 Máj 2012, 07:34 • 2 min
KDH: Ide o Vaše peniaze

KDH Ide o Vaše peniaze - Politika Kresťanskodemokratické hnutie vyzýva všetkých sporiteľov v II. pilieri, aby písali listy, maily predsedovi vlády Robertovi Ficovi, ktorý avizoval zásadné zmeny v dôchodkovom sporení.

slovakia

left justify in out

img

 Kresťanskodemokratické hnutie vyzýva všetkých sporiteľov v II. pilieri, aby písali listy, maily predsedovi vlády Robertovi Ficovi, ktorý avizoval zásadné zmeny v dôchodkovom sporení. Je potrebné, aby hlas 1,5 milióna sporiteľov počul aj premiér Robert Fico a zvážil pripravované návrhy. Text mailu môžete nájsť na našej webovej stránke www.kdh.sk, odkiaľ ho môžete jedným kliknutím aj poslať.
Vážený pán predseda vlády Robert Fico,
V posledných dňoch ma veľmi znepokojili informácie o pripravovaných zmenách v II. dôchodkovom pilieri. S veľkými obavami som sledoval dianie v Maďarsku, kde Viktor Orbán znárodnil úspory občanov na svoje dôchodky. Nečakal som, že po voľbách sa Vaša vláda vydá podobným smerom. Odmietam presúvať zodpovednosť vlády za konsolidáciu verejných financií na ľudí, ktorí sa správajú zodpovedne a šetria si na dôchodok. Vyzývam Vás preto, aby ste upustili od pripravovaných krokov a začali hľadať skutočné úspory sami na sebe.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies