KDH: Hlina informoval kolegov o obvinení, tí čakajú, či bude obžalovaný

NETKY.SK • 8 September 2015, 16:10 • 2 min
KDH: Hlina informoval kolegov o obvinení, tí čakajú, či bude obžalovaný

BRATISLAVA - Poslanec NR SR Alojz Hlina (KDH) dnes informoval svojich kolegov v poslaneckom klube o priebehu policajnej akcie aj o vznesení obvinenia, ktorému aktuálne čelí.

slovakia

left justify in out

TASR to potvrdil predseda poslaneckého klubu KDH Pavol Abrhan s tým, že Hlina sa necíti vinný v rozsahu, v akom bol obvinený.

 

"Počkáme si teraz na rozhodnutie prokuratúry, či vznesie obžalobu, alebo nie. Alojz Hlina ale tvrdí, že pracovníčka pobočky nebankovej spoločnosti nebola obmedzená na osobnej slobode a mohla z budovy vyjsť. Pobočka mala zadný východ a dalo sa prejsť aj okolo múra, ktorý Hlina postavil, lebo bol pol metra od vchodu," dodal Abrhan.

 

Hlina je obvinený z prečinu obmedzovania osobnej slobody v súbehu s prečinom neoprávneného zásahu do práva k domu, bytu alebo k nebytovému priestoru. Poslanca polícia zadržala a následne obvinila po tom, čo sa vo štvrtok (3.9.) snažil zamurovať vchod do pobočky nebankovej spoločnosti Pohotovosť na Obchodnej ulici v Bratislave.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies