Kde sa podeli fanúšikovia Slovana? Belasí si pripísali nelichotivý rekord v KHL

NETKY.SK • 6 Október 2017, 08:12 • 2 min
Kde sa podeli fanúšikovia Slovana? Belasí si pripísali nelichotivý rekord v KHL

BRATISLAVA - Domáci zápas Slovana Bratislava v základnej časti Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) vo štvrtok sledoval historicky najnižší počet divákov. Na tribúny Zimného štadióna Ondreja Nepelu si v dueli proti Torpedu Nižnij Novgorod našlo cestu 5712 divákov.

slovakia

left justify in out

Doterajším minimom bolo 5758 divákov v minulotýždňovom súboji Slovana proti Viťazu Podoľsk z 27. septembra. "Belasí" vo štvrtok nastúpili na štvrtý zo série šiestich domácich zápasov v rámci jubilejného 10. ročníka KHL a prvýkrát v tejto sezóne na domácom ľade ani raz neskórovali. V Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) si pripísali už trinástu prehru Torpedo Nižnij Novgorod tesne 0:1


Domáci vo štvrtok dvakrát trafili konštrukciu Lisutinovej bránky, no ani raz nenašli recept, ako dostať puk za jeho chrbát. Hostia viedli od 15. min gólom Denisa Paršina, napokon to bol jediný presný zásah v zápase.

Po štvrtku má bratislavský klub na svojom konte 18 bodov a v tabuľke Západnej konferencie mu priebežne patrí 12. pozícia. Najbližšie sa Slovan predstaví opäť doma, v sobotu 7. októbra o 17.00 h privíta lotyšský tím Dinamo Riga.
 

VIDEO Slovan odvolal Říhu! Jeho nástupcom bude skúsený bieloruský tréner



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona