Kde oddychuje Andrea Verešová? Tak toto vás šokuje

NETKY.SK • 11 November 2017, 15:00 • 2 min
Kde oddychuje Andrea Verešová? Tak toto vás šokuje

Modelka a bývalá miss Slovensko 1999 Andrea Verešová je stále očarujúca. Pre Netky.sk prezradila, ako to robí, že vyzerá tak fantasticky.

slovakia

left justify in out

Andrea Verešová je hviezdou, kde sa objaví. Keď kráča po móle, upúta nielen svojou krásou, ale aj úžasnou postavou, na ktorej nie je badať ani náznak starnutia. 

 

"My sme taká športová rodina, chodíme lyžovať, plávame, bycyklujeme, chodíme na korčule. Detičky sa profesionálne venujú snoubordu a spolu s nimi mám vždy čo robiť. Proste nemám kedy vylihovať na pohovke," vysvetľuje Andrea dôvody, pre ktoré by ste určite nehádali, že má 37 rokov.

 

Ako to teda robí, že tak dobre vyzerá? Ako oddychuje, čo by mali ľudia robiť najmä s pribúdajúcimi rokmi, aby si udržali sviežosť a ktorý šport je na to najvhodnejší? Pôjde dcéra v maminých modelingových šľapajách? To všetko sa dozviete v nasledujúcom exkluzívnom rozhovore, ktorý poskytla portálu Netky.sk.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies