Kažimír v rezorte financií personálne rošády nechystá

NETKY.SK • 30 Marec 2016, 15:12 • 2 min
Kažimír v rezorte financií personálne rošády nechystá

BRATISLAVA - Minister financií Peter Kažimír žiadne veľké personálne rošády na svojom rezorte po zostavení novej vlády nechystá. Aj keď pripúšťa, že k výmenám v niektorých rezortných inštitúciách prísť môže.

slovakia

left justify in out

"Je pravdou, že po štyroch rokoch sa vrátime k vyhodnoteniu práce jednotlivých inštitúcií," povedal v stredu po rokovaní vlády.

 

Firmy pôsobiace pod ministerstvom financií, ako sú Tipos, SEPS, či štátne banky, však podľa Kažimíra dosahujú momentálne pozitívne výsledky. "Ak sa pozriete na hospodárenie týchto firiem, tak všetky majú lepšie výsledky, ako boli pôvodne plánované. Ale priestor na vyvetranie tu určite je," dodal minister. Potreba personálnych zmien v rezorte financií podľa Kažimíra však nie je taká akútna aj preto, že od roku 2012 sa miesta obsadzovali cez výberové konania. "Profesionalita bola na prvom mieste a v rezorte financií to opäť musím prízvukovať, že tak to bolo a tak to aj bude,“ hovorí.

 

V ďalších dňoch sa staronový šéf ministerstva financií zameria na prípravy programového vyhlásenia vlády. "Budem sa stretávať so svojimi kolegami a budeme sa snažiť dať do súladu ciele, sny, predstavy s možnosťami," uzavrel Kažimír.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies