Kažimír: Očakávania od dnešného rokovania Euroskupiny sú väčšie ako možnosti

NETKY.SK • 9 Marec 2015, 18:43 • 2 min
Kažimír: Očakávania od dnešného rokovania Euroskupiny sú väčšie ako možnosti

BRATISLAVA/BRUSEL - Mediálne očakávania od dnešného rokovania Euroskupiny o Grécku sú oveľa väčšie, ako možná skutočnosť. Myslí si to slovenský minister financií Peter Kažimír. končený.

slovakia

left justify in out

"Koluje list, zverejnené sú konkrétne opatrenia, my tu nie sme na to, aby sme ich hodnotili. Členské krajiny nemajú dostatok informácií na to, aby vedeli analyzovať text. Dodnes sú to iba slová na papieri, kľúčové sú čísla a tie vedia doručiť iba inštitúcie spolu s Grékmi," doplnil pred dnešným rokovaním ministrov financií eurozóny.
     

Médiá už skôr informovali, že Euroskupina na dnešnom zasadaní pravdepodobne nerozhodne o návrhu reforiem, ktoré im koncom minulého týždňa poslalo Grécko. Jeho schválenie je pritom kľúčovou podmienkou pre uvoľnenie financií zo záchranného balíka pre zadlženú krajinu. Predseda Euroskupiny Jeroen Dijsselbloem ešte pred začiatkom stretnutia vyhlásil, že grécky plán reforiem nie je ani zďaleka dokončený.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies