FOTO Každý má svoju obľúbenú značku

NETKY.SK • 16 November 2015, 18:30 • 2 min
FOTO Každý má svoju obľúbenú značku

SUJAINIAI – Malé litovské mestečko Sujainiai zažíva svojich päť minút slávy. Jeden z obyvateľov si totiž urobil naozaj "značkový" dom, ktorého fotky sa stali hitom na sociálnych sieťach.

slovakia

left justify in out

Majiteľ domu je pravdepodobne vášnivým fanúšikom nemeckej spoločnosti, ktorá vyrába najmä športové oblečenie. Celý dom je natretý hnedou farbou, na ktorej sa vynímajú tri biele pásy a známe logo v tvare lotosového kvetu.

 

Nie je teda žiadnym prekvapením, že sa na tento dom chodia pozerať zo širokého okolia a zdieľajú fotky na sociálnych sieťach. Majiteľ domu pre litovskú stránku Delfi povedal: "Nečakali sme, že sa nášmu domu ujde toľko pozornosti."

Vlastník nehnuteľnosti ďalej prezradil, že keby vedel koľko pozornosti jeho dom pritiahne, tak by to pravdepodobne neurobil. Väčšina ľudí si však dáva rovnakú otázku – prečo práve Adidas? Sentimentálni majitelia povedali, že vyrastali s nemeckou značkou, takže preto to bola ich voľba.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies