Každý má nejaké zlozvyky, môže za to znamenie

NETKY.SK • 25 Január 2018, 11:00 • 2 min
Každý má nejaké zlozvyky, môže za to znamenie

Znamenia zverokruhu hrajú kľúčovú úlohu v našich životoch. Každý má nejaké zlozvyky a neresti, ktoré k nemu skrátka patria a len tak sa ich nezbaví. Prezradíme vám, aké zlozvyky môžete u druhých čakať v súvislosti s ich astrologickým znamením.

slovakia

left justify in out

Kozorožec

Najväčším zlozvykom Kozorožcov je chuť radiť - všetkým, aj tým, ktorí o to nestoja. Majú všetko starostlivo premyslené a vždy zvažujú všetky dôsledky a dopady. Okrem toho je ich zlozvykom mlčanie. Keď sa uzavrú do seba a nechce sa im hovoriť, proste z nich nič nedostanete. Túto taktiku navyše často volia pri konfliktoch. Aj chamtivosť ich robí tými, čo by inak neboli.

 

Vodnár

Vodnári sú kreatívne rozlietaní a s hlavou večne v oblakoch, v spojení s ich mierne sebeckou náturou to vedie k tomu, že extrémne zabúdajú. Asi najviac zo všetkých znamení inklinujú k drogám, pretože radi skúšajú...všetko. Radi tvrdia, že sú lepší ako ostatní. Potreba kontrolovať a dirigovať ostatných im tiež nie je cudzia.

 

Ryby

Toto znamenie má často tendenciu skrátka odplávať: niečo mu vysvetľujete a "rybka" vás absolútne nevníma, pretože sa zamyslela. Aj keď ju to potom napríklad mrzí, nedokáže sa tomu skrátka ubrániť. Okrem toho majú sklony riešiť veci za druhých, pokojne aj za ich chrbtom. Lipnú na starých krivdách, ktoré sú schopné vytiahnuť aj po rokoch a použiť ich ako argument, keď to druhý najmenej čaká.

 

Baran

Ako je známe, Barani sú živé tornáda, takže sa často nevedia správať v spoločnosti. Bývajú hluční a neprepočuteľní, dokážu kričať na celú reštauráciu. Nedokážu sa krotiť. Radi tiež skáču druhým do reči, pretože ich niečo napadlo a je to oveľa zaujímavejšie než to, čo druhý práve rozpráva.

 

Býk

Býci sú veľkí pôžitkári, takže medzi ich najväčšie zlozvyky patrí občasná lenivosť. Sú leniví meniť svoje zabehnuté rutiny a prispôsobiť sa. Okrem toho tiež ľahko podliehajú prejedaniu, obzvlášť v stresových situáciách - pokojne do seba o polnoci nahádžu celú chladničku. V hádkach sa niekedy zablokujú a nedokážu priznať chybu, aj keď vedia, že ju urobili.

 

Blíženci

Blíženci potrebujú byť stále v kontakte, najlepšie so všetkými. Preto nepustia z ruky telefón. Keď im mobil vezmete, sú úplne nervózni a nesvoji. Okrem toho si radi veci tak trochu dofarbujú - nie že by priamo klamali, ale ich historky sa často neodohrali presne tak, ako rozprávajú.

 

obrazok

 

Rak

Raci majú tendencie robiť zo seba chudáčikov a zveličovať. Často sa to dostane tak ďaleko, že nepustia k slovu nikoho iného, ​​pretože si vylievajú srdce. Okrem toho ľahko prepadajú všeobecne "blbej nálade", ktorú nielen šíria okolo seba, ale aj zaháňajú rôznymi "veselými pilulkami". Vedia byť nepríjemne žiarliví a závislí na druhých.

 

Lev

Levom sa stáva, že rozprávajú do vetra, niečo sľúbia a potom to nedodržia. Zvlášť keď sú zrovna opojení vlastnou veľkorysosťou a nasľubujú aj to, čo by s čistou hlavou rozhodne neodprisahali. Nedá sa na nich spoľahnúť, pretože jednoducho občas uprednostnia seba a svoje pohodlie. Je tiež príliš ľahké ich vyhecovať k ľahkomyseľným až nebezpečným skutkom. Niekedy si žijú v inom svete a zabúdajú na okolie.

 

Panna

Panny sú občas až neuroticky perfekcionistické a sú schopné chodiť za inými ľuďmi a prerovnávať po nich veci, pretože ich nevrátili do pôvodnej pozície. Neustále odbiehajú od spoločných chvíľ odpočinku, pretože sa nedokážu len tak pozerať na televíziu alebo popíjať čaj, keď niekde ležia neumyté riady alebo si všimnú omrvinky na stole. Stáva sa, že tiahnu k nadmernému popíjanie alkoholu, pretože sú skrátka v strese.

 

Váhy

Základným zlozvykom všetkých Váh je nerozhodnosť. Svoje okolie vytáčajú neustálymi prosbami o hodnotenie všetkého, pretože si tak uľahčujú rozhodovanie. Tiež sa uchyľujú k márnivému správaniu. Typický je pre nich určitý nezáujem o okolie a o veci, ktoré sú mimo ich priamy dosah.

 

Škorpión

Škorpióni v sebe často potláčajú veľa vášní. Navonok sa to prejavuje tendenciou k nervóznym pohybom - hryzú si nechty, hrajú sa s vlasmi alebo s čímkoľvek, čo majú po ruke. Keď im toto správanie vytknete, väčšinou reagujú veľmi podráždene, pretože nemajú pocit, že by sa niečoho dopúšťali. Najčastejšie zo všetkých znamení u nich vzniká závislosť na sexe a celkovo fyzickom kontakte, ktorá môže byť v partnerskom spolužití veľmi problematická.

 

Strelec

Strelci by najradšej boli vždy a všade, všetko počuli a všetko zažili. Na poslednú chvíľu menia plány, často meškajú alebo sa proste vôbec neozvú. Sú ľahkomyseľní a radi nechávajú veci na potom, aj keď na nich závisí väčšie množstvo ľudí. Radi s druhými flirtujú. Sex je pre nich zábava preto je u nich častým problémom zotrvať v jednom vzťahu dlhodobo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies