Kaya so slávnych Pussycat Dolls opísala „špinavý“ Hollywood: Neboli sme speváčky ale prostitútky za pár dolárov

NETKY.SK • 16 Október 2017, 16:10 • 2 min
Kaya so slávnych Pussycat Dolls opísala „špinavý“ Hollywood: Neboli sme speváčky ale prostitútky za pár dolárov

HOLLYWOOD – Čoraz častejšie sa ukazuje, že slávny Hollywood je celkom prehnité miesto. Len v nedávnej minulosti sa prevalili škandály s dramaticky rozdielnymi platmi medzi ženami a mužmi, diskriminovaní sa cítia aj herci inej farby pleti a sexuálne zneužívania sa rátajú na desiatky ba dokonca stovky prípadov.

slovakia

left justify in out

Na listinu čiernych bodov Hollywoodu, najnovšie prispela aj bývalá členka dievčenskej hudobnej skupiny Pussycat Dolls, Kaya Jonesová.

 

img

 

Kaya, ktorá bola členkou kapely od roku 2003 do roku 2006, napriek vyhrážkam opätovne prelomila mlčanie a povedala svetu o špinavostiach, ktoré sa dejú v zemi označujúcej samu seba ako „symbol slobody“ – USA.

 

Americký producent Weinstein má na krku ďalšie obvinenia

 

Sexuálny deviant Bill Cosby opäť pred súdom, čelí obvineniu zo sexuálneho zneužitia

 

MailOnline poukázal na sériu jej tweetov, v ktorých otvorila „Pandorinu skrinku“ hudobného priemyslu.

 

„Moja pravda. Nepôsobila som v dievčenskej skupine, točila som sa vo svete prostitúcie. Mali sme popritom spievať a byť slávne, zatiaľ čo všetci, ktorí nás vlastnili, zarábali obrovské peniaze,“ píše Kaya.

 

„V roku 2004 som sa obrátila na vedenie Hollywoodu, v rokoch 2005 a 2006 som dala echo médiám, v roku 2011 som prehovorila opäť. Dúfam, že teraz v roku 2017 ma budú médiá konečne počuť! Keď som o svojom zneužívaní povedala hollywoodskym médiám, neurobili vôbec nič,“ uvádza v ďalších tweetoch.

 

img

 

„Prečo o tom nezvykneme rozprávať? Pretože sme tu všetky zneužívané! Dostala som varovanie, že ak budem rozprávať ďalej, tak... veď viete, že skončím, zomriem alebo budem mať po kariére,“ pokračuje.

 

V Hollywoode panuje tvrdý rasizmus, herečka s čínskou krvou si musela zmeniť meno, aby dostala rolu

 

„Ak chcete byť súčasťou tímu, musíte byť tímový hráč. To znamená, vyspať sa s každým, s kým vám povedia. Ak tak neurobíte, neujde sa vám pozornosti ani práca.“

 

„V tomto biznise sa nájdu aj dobrí ľudia a som rada, že ma teraz obklopujú ale ten odpad musí ísť preč!“

 

„Robin a nahrávacie štúdio si brali všetky peniaze. My ako Pussycat Dolls sme dostávali 500 dolárov týždenne, pričom sme boli neustále zneužívané. Zneužitie je zneužitie. Nezáleží na tom, či je fyzické, psychické alebo emocionálne. Hudobný priemysel potrebuje vyčistiť,“ dodala.

 

img

 

Spomínaný Robin Antin - zakladateľ Pussycat Dolls, sa obvineniam samozrejme stráni a označuje obeť za klamárku.

 

"Chcem, aby z pekla vyšla pravda a dokázalo sa, prečo Simone Battle z dievčenskej skupiny G.R.L spáchala samovraždu. Povedzte verejnosti, ako ste nás mentálne zlomili!" domáha sa svojho práva Kaya, no Amerika ju zatiaľ zdá sa, akosi nepočuje.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies