Kauza vraždy majiteľa pohrebníctva pokračuje v pondelok

NETKY.SK • 15 Október 2017, 17:30 • 2 min
Kauza vraždy majiteľa pohrebníctva pokračuje v pondelok

BANSKÁ BYSTRICA – Hlavné pojednávanie v prípade úkladnej vraždy 75-ročného majiteľa pohrebníctva vo Zvolene pokračuje v pondelok 16. októbra na pracovisku Špecializovaného trestného súdu (ŠTS) v Banskej Bystrici.

slovakia

left justify in out

Prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry v tejto veci stíha syna zavraždeného Jána H., jeho manželku Ingrid, dcéru Miriam a údajného strelca Jozefa S. Počas vytýčených dvoch dní súd vykoná posledné dôkazy a očakáva sa, že po záverečných rečiach vyhlási rozsudok.

Vražedný plán v záujme získať majetkový prospech zosnovala podľa obžaloby Miriam R. s matkou Ingrid H., ktorá je manželkou obžalovaného Jána. Ten mal za zastrelenie otca zaplatiť Jozefovi S. sedemtisíc eur. Všetci tvrdia, že na vražde nemajú žiadnu vinu. Usvedčujú ich Jana a Petra, dcéry obžalovaného Jána H.

Majiteľa pohrebníctva zastrelili 6. apríla 2014 krátkou guľovou zbraňou kalibru 7,65 milimetra v jeho byte na prvom poschodí rodinného domu vo Zvolene. Vrah na neho tri razy vystrelil a spôsobil mu zranenia hlavy a brucha, ktorým muž na mieste podľahol.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies