Kauza vraždy Baláža sa vracia na okresný súd

NETKY.SK • 26 Marec 2015, 12:59 • 2 min
Kauza vraždy Baláža sa vracia na okresný súd

KOŠICE - Krajský súd v Košiciach na neverejnom zasadnutí zrušil rozsudok prvostupňového súdu v trestnej veci obžalovaných Branislava A., Erika A. a Štefana F. a vec vráti Okresnému súdu Košice I na nové prerokovanie a rozhodnutie.

slovakia

left justify in out

Dôvodom zrušenia rozsudku prvostupňového súdu je odstránenie procesných pochybení a doplnenie dokazovania, uviedla dnes hovorkyňa košického krajského súdu Marcela Gálová. Proti pôvodnému rozsudku sa odvolal prokurátor aj obžalovaní.

 

Branislav A., Erik A. a Štefan F. sú obžalovaní z vraždy Jaroslava Baláža, ktorého podľa prokurátora zaškrtili opaskom a telo zakopali v katastri obce Krišovská Liesková v okrese Michalovce. Štefan F. bol obžalovaný aj z vraždy Ivana Skapinyeca. Okresný súd Košice I ich odsúdil vlani. Branislav A. si za iný trestný čin odpykáva doživotný trest, Erika A. dostal trest odňatia slobody na 10 rokov a Štefan F. na 20 rokov. Pojednávania sa konali v košickom ústave pre výkon väzby na Floriánskej ulici.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies