Kauza údajného odpočúvania z čias Galka pokračovala na súde

NETKY.SK • 28 August 2013, 07:09 • 2 min
Kauza údajného odpočúvania z čias Galka pokračovala na súde

BRATISLAVA - Na bratislavskom okresnom súde dnes pokračovala kauza údajného odpočúvania z čias ministra Ľubomíra Galka (SaS). Medzi poškodenými mala byť aj Silvia Horváthová, ktorá v tom čase pracovala na ministerstve hospodárstva. Od rezortu obrany žiada odškodnenie vo výške 450.000 eur. To ho zamietlo, preto sa Horváthová obrátila na súd. Informovali o tom vo svojom večernom spravodajstve televízie TA3 a TV Markíza.

slovakia

left justify in out

Horváthová v tom čase riadila na ministerstve hospodárstva odbor obchodovania s citlivými materiálmi. Verejnosť z dnešného pojednávania vylúčili. "Kauza odpočúvania je predovšetkým kauzou exministra pána Galka. Všetci poškodení by sa v prvom rade mali obrátiť na neho so svojimi nárokmi, pretože za jeho zlyhanie by nemali platiť všetci daňoví poplatníci," uviedla pre televízie hovorkyňa ministerstva obrany Martina Balleková. Reakciu exministra sa im nepodarilo získať. Podľa informácií oboch televízií, pojednávanie odročili na november.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies