Kauza ohľadom Neymarovho prestupu pokračuje

NETKY.SK • 31 Júl 2014, 08:01 • 2 min
Kauza ohľadom Neymarovho prestupu pokračuje

MADRID - Kauza ohľadom daňových únikov v hodnote niekoľkých miliónov eur, ktoré sa mali udiať pri prestupe brazílskeho futbalového reprezentanta Neymara do FC Barcelona pokračuje.

slovakia

left justify in out

Španielsky súd nariadil hráčovmu otcovi Neymarovi Da Silva Santosovi a finančnému riaditeľovi katalánskeho klubu Nestorovi Amelovi, aby sa 1., resp. 2. októbra hlásili na Národnom súde v Madride, kde by mali v podať svedectvá ohľadom spomínaného prípadu.

 

Španielsky sudca Pablo Ruz zároveň v stredu požiadal otca dvadsaťdvaročného útočníka, aby poskytol súdu dokumenty týkajúceho sa prestupu jeho syna vrátane všetkých súm a platobných podmienok. Takisto vyzval barcelonských predstaviteľov, aby dodali správy o všetkých zasadaniach klubu, ktoré sa uskutočnili do 10. júna 2013.

 

Neymar prestúpil do Barcelony minulý rok v lete z brazílskeho Santosu za 57 miliónov eur a odvtedy je pod veľkým drobnohľadom španielskych úradov. V súvislosti s predmetným prípadom sudca Ruz vyšetruje aj bývalého prezidenta "blaugranas" Sandra Rosella. Ten zo svojho postu odstúpil krátko po tom, ako sa ukázalo, že 40 miliónov eur z transferu vyplatili firme riadenej Neymarovým otcom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies