Kauza Gorila je na mŕtvom bode, hrozí jej uzavretie!

NETKY.SK • 19 November 2013, 09:21 • 2 min
Kauza Gorila je na mŕtvom bode, hrozí jej uzavretie!

BRATISLAVA - Pred necelými dvoma rokmi sa na internete objavil spis SIS s názvom Gorila, ktorý upozornil na možné prepojenie politikov a finančných skupín počas druhej vlády Mikuláša Dzurindu.

slovakia

left justify in out

"Vinníka niet. Gorile hrozí stop", uvádzajú dnešné Hospodárske Noviny v titulku článku na úvodnej strane. Po podozreniach konkrétne výsledky vo vyšetrovaní neprišli a špecializovaný policajný tím v tejto veci môže mať zrátané dni. "Drvivá väčšina úkonov už je urobená. Zvažujem preto, či je dôvod, aby vyšetrovací tím vôbec ešte fungoval... Reálne to vidím tak, že vec by bolo možné ukončiť a rozhodnúť do prvého polroka 2014", vyhlásil pre denník špeciálny prokurátor Dušan Kováčik. Denník prináša reakcie policajného prezidenta Tibora Gašpara, ministra vnútra Roberta Kaliňáka a bezpečnostného analytika Milana Žitného na možné zrušenie tímu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies