Katy Perry žiarila medzi hviezdami na Grammy Awards 2015

NETKY.SK • 10 Február 2015, 17:33 • 2 min
Katy Perry žiarila medzi hviezdami na Grammy Awards 2015

BRATISLAVA - Speváčka Katy Perry nechýbala v nedeľu (8. 2.) večer medzi hosťami v losangeleskom Staples Centre pri slávnostnom odovzdávaní ocenení pri 57. ročníku Grammy Awards.

slovakia

left justify in out

Grammy Awards nikdy nie sú prehliadkou cudnosti z pohľadu zvolených odevov a hudobné hviezdy nesklamali ani tento rok. Počas slávnostného večera sa na červenom koberci vystriedala celá plejáda šteklivých modelov. Na tejto prestížnej udalosti nechýbala ani speváčka Katy Perry, ktorá už o necelé tri týždne vystúpi na koncerte v Bratislave v rámci Prismatic World Tour. 

 


     

Katy získala dve nominácie, v kategórii Best Pop Vocal Album za nový album Prism a v kategórii Best Pop Duo/Group Performance so skladbou Dark Horse, kde jej sekundoval Juicy J. Nominácie však na sošku gramofónika nepremenila.  
     

Katy Perry, ktorá pred týždňom žiarila na finálovom zápase americkej NFL – Super Bowl, sa na slávnostný večer dostavila bez svojho priateľa Johna Mayera. Spoločnosť jej robila známa publicistka Ruth Bernstein.

     

Ako sa sama speváčka vyjadrila, chcela na Grammy vyzerať ako „diamant“ a podľa toho zvolila takmer priehľadné šaty tesne pod kolená posiate žiarivými korálikmi, ktoré jej na tento hviezdny večer navrhol Zuhair Murad. Tento slávny návrhár s libanonskými koreňmi oblieka okrem Katy Perry aj také hviezdy, akými sú Beyonce, Taylor Swirt či Shakira.

 


     

Predskokankou Katy Perry na bratislavskom koncerte 27. februára bude britský objav, mladá speváčka Charli XCX. Charli, vlastným menom Charlotte Emma Aitchison, sa narodila v anglickom Herdfordshire škótskemu otcovi a indickej matke, ktorá však pochádza z Ugandy. Prvé skladby začala písať už ako 14-ročná. Jej prvý album, ktorý však nikdy oficiálne nevyšiel, vydala v roku 2008 pod názvom 14. Nasledovali single Stay Away, Nuclear Seasons a You're the One z jej debutového EP You're the One. Po dlhšej odmlke Charli XCX vydala v apríli 2013 debutový album True Romance. Je spoluautorkou hitu I Love It formácie Icona Pop a spolu s austrálskou raperkou Iggy Azalea dosiahla medzinárodný úspech s hitom Fancy. Podľa časopisu Billboard bola táto skladba piesňou leta 2014, celých sedem týždňov kraľovala americkému singlovému rebríčku od 7. júna. V decembri 2014 vydala druhý štúdiový album Sucker, hitmi z neho sú piesne Break The Rules a hlavne Boom Clap, ktorá sa dostala do prvej desiatky v Spojených štátoch aj Anglicku.  
     

Vstupenky na bratislavský koncert Katy Perry sú v sieti Ticketportal. TASR informoval manažment spoločnosti XL Group, ktorá koncert Katy Perry na Slovensko prináša. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona